Вчера Миглена Каканашева-Мегз само подаде искрицата за огъня, който Нора Недкова разпали

Припомняме Ви, че снощи в интернет пространството дизайнерката Мегз хвърли обвинения срещу Мартин Карбовски, като директно заяви, че ТВ водещият я е изнудвал за секс. Малко по-късно във ВИП скандала се намеси и плеймейтката Нора Недкова.

Мегз хвърли бомба: Карбовски ме изнудваше за секс!

Секс бомбата пък остана шокирана и в несвяст от наглостта на журналиста, който си е позволил да прояви неколегиални отношения към нея. Става въпрос за материал на предаването „Втори план“, който към даден момент е бил заснет за пред екипа на предаването, като самия автор е обещал да не го излъчва в ефира на bTV или поне това твърди Недкова. В случая водещия не само излъчи материала, а и стъпка по името на плеймейтката, като се присмя на неграмотността й.

„Ще бъда кратка, защото човешкото достойнство има граница, която не трябва да прекрачваш! Видеото излъчено днес от Карбовски, беше демо за рубрика, което трябваше да бъде гледано само от неговите продуценти, за евентуално съвместна работа по нов проект… Нямам какво да добавя, освен че хората не са това, което бяха! И не! Не е срамно да не знаеш някои неща, срамно е да си недостоен човек!“ – пише Нора Недкова в профилите си в социалните мрежи.

Моделката не остана длъжна на Мартин Карбовски и сподели лична кореспонденция с него, в която той индиректно й заявява, че й е спретнал страхотна реклама.