Освен в ефира на „Нова телевизия“, най-коментираното телевизионно състезание ще получи премиера на живо и в Царево.

Дългоочакваният старт на приключенското състезание „Игри на волята: България“ ще бъде в петък, 6-ти септември. Точно в 20:00 часа зрителите на „Нова телевизия“ ще се запознаят с неговите невероятни участници.

ПРОМО ПИЛОТ / 6 СЕПТЕМВРИ / 20:00

БУУУМ!Пригответе се да излетим заедно с Пилота този петък!🚀❤🚀Най-новото приключенско състезание започва и обещава да бъде невероятно преживяване – както за своите участници, така и за нас, зрителите!😲❌😲24 участника в 3 племена3 територии и над 50 битки1 награда от 200 000 лева!

Posted by Игри на волята: България on Monday, September 2, 2019

В центъра на Царево пък ще бъде изградена специална видео стена, на която жителите и гостите на града ще могат да проследят на голям екран първия епизод на риалити шоуто при това в компанията на екипа на предаването и водещата Александра Сърчаджиева.

Ексклузивната прожекция под звездите е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на община Царево, които оказват съдействие на продукцията през целия период на снимки.

„Първият епизод е изцяло заснет в Царево. Това е и една от причините да направим тази прожекция, защото е начин да благодарим на всички хора от града и региона, които ни помагаха през месеците на снимки. Освен това, очакваме да има и много гости на града, за които съм сигурен, че ще е любопитно да видят старта ни на голям екран, а след това ако решат да се разходят по местата на снимки.“ – споделя Никола Тупарев, продуцент от „Олд Скуул“.