Секс бомбата Джулиана Гани се носи на крилете на любовта. Хубавицата не веднъж е споделяла, че всеки един прекаран ден с любовта на живота й е ценен и скъп.

Половинката й пък – фитнес инструкторът Илиян Найденов не спира да й доказва колко много я обича чрез малки, а и огромни жестове, които карат Джулката да сияе от щастие. „Илиян се оказа изключителен романтик. Евала!“ – констатират потребителите в интернет.

Резервация за най-големият мезонет в луксозен комплекс в Слънчев бряг и куп червени рози – това са само част от милите изненади, които Найденов бе спретнал за своята любима.

Поводът пък е годишнината на звездната двойка, която жъне успех след успех в сферите, в които се изявяват.

За да кажеш ,,Обичам те” ти трябват секунди.. За да покажеш как – ти трябва цял живот!! Не мога да ви опиша как се чувствам просто.“ – написа щастливката в социалните мрежи.

За капак, Илиян сюрпризира Джулиана Гани със специално приготвена вечеря, която бе съпроводена от изключителна панорамна гледка, както и новината, че двамата ще се наслаждават на почивка в Мексико през месец Август.

От своя страна Джулката не пропусна на се щракне в луксозния мезонет и побърза да сподели фотосите със своите последователи в интернет пространството.