Поп-фолк ветеранката Джорджия се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена

Чалга дивата, която не бе промотирала нов проект от около една година, днес се завърна на музикалния небосклон и направи премиера на скандална песен с ударно заглавие – „Инфаркт“.

Във ВИП средите се шушука, че чрез този сингъл Джорджия хвърля голяма бомба за личния си живот, а в текста към „Инфаркт“ певицата не е спестила нито една подробност от онова, което е преживяла и със сигурност ще накърни много нечия мъжка гордост.

Провокацията й отива

„“Инфаркт“ е сценарият на част от моя живот и за мен ще е едно огромно щастие, ако докосне и Вас.“ – с тези думи певицата презентира новата си песен.

Още с премиерата си, парчето успя да предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, като меломаните са на мнение, че „Инфаркт“ ще бъде записан като категоричен хит в музикалната кариера на Джорджия. „Уникална песен, като теб и цялото ти творчество! Адмирации, ти си един от малкото стойностни и земни хора! Успех на песента, продължавай да твориш чудеса.“, „Страшен професионалист си Джорджия! Брутална песен със зверско изпяване, много успех на този хит.“, „Поздравления! Невероятен проект!“, „Уникална песен. Хита на сезона. Браво! Твоите проекти винаги са на ниво!“ – са само част от коментарите на потребителите под видеоклипа в YouTube.

Музиката и текста на сингъла са дело на самата изпълнителка, а за аранжимента е отговорен Радомир Кишев. Видеото пък е заснето от Иван Torex.

А какви са вашите мнения за песента, научаваме от коментарите Ви.