ПР експертът и дизайнерката застанаха зад модната шефка

Редица известни личности от хайлайфа подкрепиха Жени Калканджиева с окуражаващи думи по повод съседския скандал, в който модната шефка се забърка преди няколко дни. Сред тях обаче се откроиха публикациите на Ива Екимова и Миглена Каканашева-Мегз.

Предлагаме Ви да прочетете какво написа PR експертът и близка приятелка на Евгения – Ива Екимова:

„Един ден се обадих на Жени, без да обяснявам, каквото и да било, просто казах: “Любима, имам нужда от помощ.”, “Разбира се, казвай какво трябва да се прави.” – отговори тя и дори не попита за какво става въпрос, дали е по силите ѝ, дали ще има време, дали ще има възможност…. Тя е верен и всеотдаен приятел, Жени Калканджиева е човек като всички нас. Както тя, така и всички ние не сме имунизирани от импулсивна реакция. Който е безгрешен нека пръв хвърли камък.“ – гласи публикацията на Ива в социалните мрежи, която събра хиляди харесвания и десетки коментари.

Ива Екимова в компанията на Жени Калканджиева

Дизайнерката от Раковски пък изненада всички с публикацията си в подкрепа на Калканджиева, тъй като двете влезнаха в остър сблъсък, който се случи на Седмицата на модата в столицата.

„Събуждам се днес и имам над 200 “поздравителни” съобщения, че Жени е арестувана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ. Но знаете ли на мен ми стана някак болно отвътре. Всеки прави грешки. Разликата при популярните е, че всеки разбира за тях. И точно тогава, когато и без това са най-объркани и най ги боли – 200 камери снимат, 200 сайта пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят възмездие. И сякаш за 1 минута от една грешка само всеки забравя всичко, което са правили цял живот и край стават най-големите грешници на света.“ – пише Миглена Каканашева.

Пуснаха Жени Калканджиева от ареста

„Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен. И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка – има наказание, има и прошка. Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред! И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво – ако хората – макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи. Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил. И малка провокация за размисъл – Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде. НАКАЗАНИЯТА СА, ЗА ДА СЕ ПОПРАВИМ, А НЕ, ЗА ДА НИ УНИЩОЖАТ.“ – призовава още Мегз.