Фирма „Fantasy Group Media“ с ново горещо попълнение в музикалния си каталог.

IVI или Ивелина Росенова, както е истинското й име е познато лице сред запалените поп-фолк меломани. Тийнейджърката става популярна със записаните и публикуваните от нея аматьорски видеоклипове, на който неповторимо изпълнява едни от най-популярните песни. Именно чрез тях Ивелина успява да привлече вниманието към себе си и бързо да предизвика шум около името си.

„Може да звучи малко пресилено, но музиката тече във вените ми. Така го усещам.“ – споделя красавицата.

Ивелина е само на 16 години и съвсем от ранна детска възраст проявява интерес към музиката. Музикалните й данни се отключват още когато е на 3 години. Образованието си е стартирала с народно пеене, а вече трета поредна година изучава поп и джаз пеене.

„Музиката за мен е всичко. Искам за напред да продължа да се занимавам с нея, защото това ме влече. Да изградя една музикална кариера, да покоря големи сцени! Това ми е мечта и цел в живота!“ – заявява тя.

Безупречното й пеене и магнетично поведение бързо биват забелязани от екипа на музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“, които я приканват да стане част от звездния им отбор от талантливи изпълнители. Младата звезда без да се замисли приема предложението им и така се превръща в новото бижу на „FGM“.

От музикалната фирма бързо задействат реализирането на дебютното парче на IVI и решават то да бъде не с кого да е, а именно с успешния Румен Борилов, който с радост подава ръка на новото музикално попълнение. Премиерата на тяхната обща песен предстои да бъде на 14 Февруари, когато е празникът на любовта и виното.

Ексклузивен кадър от бекстейджа към дебютното видео на IVI.