Актьорът взима специално участие в новия клип на Галена

В Деня на храбростта – 6 май, Галена направи премиера на новото си музикално видео, което носи заглавието „100 живота“. В него главен герой е актьорът Иво Аръков, който определено успя да разгорещи видеолентата. 

„Специални благодарности на целия екип и най-вече на Галена за красивия проект, който създадохме заедно с много любов, професионализъм и отдаденост! Честита премиера и на добър час!“ – написа водещият на предаването „Мармалад“ в своя Инстаграм профил.

Видеото, както и песента разказват една съвременна любовна история, която обаче не завършва с Happy End. В лентата присъстват интимни кадри от спалнята, в която се „въргалят“ полуголият Аръков и сексапилната Галена. Присъстват още сцени на ревност и любовно отмъщение, за които е отговорен екипът, работил по „100 живота“ – режисьорът Виктор Антонов, операторът Радослав Гочев и творческият директор Добромир Киряков.

„Обичам тази песен и се надявам да се настани в сърцата ви поне за.. 100 живота!“ – пише Галена за новото си парче.

Музиката и аранжиментът са дело на Даниел Ганев и Ervin Gonxhi. Цели трима пък са авторите на текста – Анастасия Мавродиева, Мирослав Митов и певицата Сиана.

Топ изпълнителката на „Пайнер“ също не пропусна да благодари на актьора Иво Аръков за участието му в клипа: „Вълнението ми е огромно, тъй като наистина отдавна исках да я споделя с всички вас! Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на Иво Аръков за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих.“ 

Фото: Виктория Сиракова