Звездите на музикалния гигант „Пайнер“ спретнаха невиждана „шоу-програма“ на 30-годишнината на компанията

Страхотен и невиждан досега сблъсък между колежки спретнали новата звезда на „Пайнер“ – Ариа, както и чалга пеперудката Теди Александрова, научи Green-News.bg.

Размяната на обиди и леки побутвания от страна на изпълнителките се случила на тържеството по случай 30-годишнината на музикална компания „Пайнер“, което бе отбелязано на 13-ти Февруари в комплекс „Приказките“.

В разгара на купона, Ариа си позволила да се почерпи повечко с алкохолни напитки и това отключило в нея ролята й на актриса. Действието се развило като в един съвременен филм – новото попълнение в отбора на „Пайнер“ поздравила гостите с една от песните си, но едно парче явно не е било достатъчно, тъй като Ариа се позабравила и продължила с музикалните поздрави. Това пък ядосало русата фурия Александрова, която си е позволила да вземе микрофона от ръцете на бившата плеймейтка с думите: „Не стига, че не можеш да пееш, а цяла вечер само теб ще слушаме“.

В скандалната сцена и в подходящия момент се появил домакинът на празника – инж. Митко Димитров, който в случая се е изявявал като съдия и раздавал правосъдие на двете си певици, споделят свидетели.

Остава ни само да гадаем защо Теди Александрова е подходила толкова невъзпитано и неколегиално към своята нова колежка.