На 21 март, в първия ден на пролетта, своя рожден ден отпразнува поп фолк певицата Емилия, която получи първата си честитка от съпруга си Жорж Башур, който й се обясни в любов.

Изпълнителката, която чукна 37 грееше от щастие през целият ден, а една от причините това да се случва е мъжа й – Жорж Башур. В личния си профил, той сподели фото, на което е паднал на колене пред певицата. За текст той добави: „MY LOVE FOREVER! Happy birthday my everything!“.

Емилия отпразнува рожден си ден с много емоции и добро настроение в компанията на близки и приятели в родното си Гълъбово, където междувременно засне и нов видеоклип към музикално парче, което предстои да види бял свят. Засега всички подробности около видеото се пазят в тайна, но премиерата на лентата крие неочаквана изненада.

Певицата обаче се почувства най-емоционално от изненадата, която й организира любимият й Жорж. Тя не скри щастието си и от почитателите си, като побърза да сподели в социалните мрежи снимка, на която са двамата с Жорж Башур и позират до огромен букет от рози, под формата на сцена и микрофон. „Обичам те, моя звезда!“ – гласи специалното послание към рожденичката.