Работата по най-новото парче на Ева-Марти и Силвър вече е напълно завършена.

В навечерието на един от най-светлите празници за християнското семейство – Бъдни вечер, любовта на Ева-Марти и Силвестър Матеев-Силвър ще оживее в песен, която е позната на повечето от феновете със заглавието „Као бебе“, но официално ще бъде представена, като „Като бебе“.

Парчето ще прозвучи и ще получи ексклузивна премиера на 24.12.2018 г. в YouTube канала „FGM Records“ на музикалната компания „Фентъзи Груп Медия“, а меломаните вече тръпнат в очакване да чуят новото предложение на Ева-Марти и нейният съпруг – Силвър, които пък често споделят в официалните си профили бекстейдж моменти от заснемането на видеоклипа под формата на снимки.

„Приятели, така жадуваното от Вас парче, познато като „Као бебе“ ще бъде промотирано със заглавието „Като бебе“ в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Бъдни вечер! 😜 На 24.12.2018 точно в 21:00 часа сме сигурни, че сингълът на Силвър и Ева-Марти ще стопли сърцата на всички фенове!“ – написаха от екипа на Силвър в официалната му Фейсбук страница.