Известната манекенка се раздели с ценни за нея вещи – мечтана корона и скъпа рокля.

На 25 март, зала в известния столичен хотел „Маринела“ се изпълни с редица известни личности, за пролетния благотворителен бал, организиран от Миглена Ангелова. Звездите не само приветстваха настъпването на пролетта, но и подпомогнаха важна кауза.

Събитието бе съпроводено от търг, средствата от който имат за цел да помогнат за възстановяването на деца, пострадали при ПТП. Красавицата Катрин Вачева не пропусна да се включи във въпросния търг, като в него тя бе заложила една от най-елегантните си рокли, разходена на световна сцена и обиколила Южна Америка, както и една от короните си.

„Взеха ми короната и красивата рокля! Но… за една добра кауза! Разделих се с тях и ги дарих от сърце благотворително на пролетният бал организиран от Миглена Ангелова!“ – написа Катрин в социалните мрежи.

Всъщност роклята и короната на Катрин са ценни за нея, защото миналата година в Колумбия, манекенката пребори стабилна конкуренция в лицето на 40 държави, като извоюва първото място и с гордост развя български флаг на конкурса „Miss Woman of the Universe 2018“.

Снимка от събитието.

„Запомнете, че колкото и добри шофьори да сте – колата е машина, а високата скорост убива! Пазете децата на пътя, не само защото те нямат спирачки, а защото са деца и дали от игра, невнимание или вкъщи не им е обяснено как трябва да се пазят на улицата – то нека бъдем по внимателни, наблюдателни и човечни – нека ги пазим ние, вие, те, аз!“ – допълни моделката.