King of Fitness Tourism Bulgaria 2020 Тодор Николов е звездата в новия хит на Магда

0
2347

Поп фолк певицата Магда представи дългоочаквания си нов музикален проект “Отпечатък”. Тя за пореден път изненада феновете и оправда очакванията им, като затвърди хитовата си линия. “Отпечатък” е по музика и аранжимент на Радомир Кишев и Атанас Георгиев – N.A.S.O., а текстът е дело на творческия тандем Александър Попов и Петър Петров. За ефектното видео Магда се довери отново на младите режисьори Христо Василев и Ангел Димитров. Сценарист на лентата е Радина Миленчева, а оператор – Радослав Георгиев.

Силно впечатление прави и зашеметяващата визия на звездата на Пайнер в новото ѝ видео. За пореден път тя показва перфектна форма, а красивите дрехи, които носи, са творение на българския дизайнер Дидо Георгиев, който е изработил визиите специално за видеото. Гримът е дело на Никола Иванов, а косата – на Орлин Митрев. За красивата фотосесия, специално реализирана към видеото, Магда позира пред обектива на талантливия фотограф Теди Грозданов.


Специално участие в клипа на „Отпечатък“ взима Mr King of Fitness Tourism Bulgaria 2020 Тодор Николов. С дебюта си като модел в клип той успява да сбъдне детската си мечта. По професия Тодор е полицай и затова е сигурен, че опитът му и професионалното познание по темата за бойните спортове ще му помогнат да участва и във филми с бойни сцени и каскади. Именно екстремна е и финалната сцена в клипа на Магда, при която не е използван дубльор и няма филмов монтаж. През юли очакваме да видим фитнес модела и като новото лице на марката “Inside us”, както и на корицата на австралийския „2BEXPOSED” фитнес портал.


“Отпечатък” е песента, с която Магда поставя началото на лятото, а феновете вече предричат, че тя ще е един от летните хитове тази година. Звездата на Пайнер не крие вълнението си и се радва от високата оценка за новия ѝ проект. Едно е сигурно, чаровната изпълнителка е решила да затвърди хитовата си линия и обещава още много нови изненади! Магда не крие, че е заредена с много енергия за работа и няма търпение за предстоящите си клубни срещи с почитателите.