Музикална компания „Пайнер“ подновява каталога си с млади и музикални таланти. Днес от фирмата изненадващо представиха новото си музикално оръжие – Кирил Атанасов.

Кирил Атанасов е новото лице на известната фирма „Пайнер“ и официално дебютира като изпълнител на музикалната компания с изключително мелодичната песен „Само мен“, която направи своята премиера днес в YouTube канала PlanetaOfficial и определено успя да грабне вниманието на меломаните, които побързаха да пожелаят успех на дебютанта и дебютното му парче.

„Добро начало.“, „Хубава песен, поздравления за новото попълнение!“, „Браво, уникален проект.“ – са само част от коментарите под видеото.

„Сбъднах най – голямата си мечта, а именно да бъда част от голямото семейство на фирма „Пайнер“.“ – написа в социалната мрежа гласовитият изпълнител.

Музиката и текстът към дебютното парче „Само мен“ са дело на самият изпълнител, а за аранжимента се е погрижил Мартин Биолчев. За видеореализацията пък е отговорен Николай Скерлев – режисьор, сценарист и оператор.

„Благодаря на инж. Митко Димитров за това, че повярва в мен, благодаря на Господ, че ми е дал таланта да творя, на семейството ми, че винаги са до мен и най – вече на майка ми, която вярваше в мен повече от всеки друг!“ – допълни той.