Сексоложката не пропусна да се възползва от слънчевото време и реши да заведе рожбата си на море.

В компанията на своите родители, бебето направи своя дебют в Бяло море, а Наталия Кобилкина не пропусна да сподели красиви фотоси в профилите си в социалните мрежи.

„Първият плаж на Филип, морско момче ще бъде…“ – написа развълнуваната майка.

Най-щастливото събитие в живота на Наталия се случи в края на месец Февруари, а два месеца по-късно вече води новороденото си дете на море в Гърция.

„Искам да му дам всичко това, което аз и сестрите ми нямахме. Когато синът ми се усмихва, целият свят спира в тези красиви сини очи, от които струи любов.“ – допълва още Кобилкина.

View this post on Instagram

Първия плаж на Филип:)) морското ни момче ще бъде. Ех че щастливо да покажеш своята реалност на детето. Искам да му дам всичко това, което аз и сестрите ми нямахме, Дете ти мотивира на подвизи и голяма радост да видиш неговата радост и щастие. Когато синът ми се усмихва това като чудо – и целия мир спира в тези красиви сини очи от които се струи любов. По цял ден слушам тежки истории, как родители често нараняват своите деца и колко травми ние получаваме от тях. И надявам се, че новото поколение ще намерим в себе си сила да обичаме, да простим и да дадем на нашите деца, неща, които те сами ние не сме получили от своите родители. А вие давате ли неща, които не сте получили? #nataliakobilkina #baby #beachlife #postpartum #instamom #travel #instatravel #myson #athens #workingmother

A post shared by Наталия Кобилкина (Official) (@nataliakobilkina) on