Най-модерния фитнес и СПА център във Велико Търново пусна коледно намаление

Коледни намаления за посещение във фитнес залата във „Fitness & Spa-Club 17“ искрено зарадваха най-верните фетове на клуба, както и фитнес любителите.

Ултра модерният фитнес и СПА център в старопрестолната столица направи коледен подарък на посетителите си, като в социалните мрежи обяви празнично намаление на част от картите за достъп до фитнеса.

Любителите на силовите тренировки ще имат възможност да се възползват от намалението на следните карти: Студентски и ученически карти – 30, 00 лв. (редовна цена 35, 00 лв.), стандартна карта – 45, 00 лв. (редовна цена 50, 00 лв.)

Картите за фитнес могат да бъдат закупени на място във фитнес центъра. Ексклузивната промоция важи до края на месец Декември, а от фитнеса приканват: „Не пропускайте да се възползвате!“.

„Fitness & Spa-Club 17“ се намира на улица „Козлодуй“ 29 – Велико Търново. Комплексът разполага с кардио зона с разположени 7 пътеки, 5 велосипеда, два тренажора и степери. На отделно ниво може да тренирате на най-съвременни фитнес уреди на марката „Tehnogym“. За любителите на бокса има отделна зала с изкуствен спаринг партньор. За вашия релакс в СПА центъра, може да се насладите на луксозна турска баня, парна баня, джакузи и басейн, които могат да задоволят капризите на всеки.