След много спекуцалии в медийното пространство, в свое интервю Константин заяви, че се е разделил с музикална компания „Пайнер“.

Изпълнителят добави, че изминалите години в най-голямата музикална фирма у нас са оставили незабравими спомени и емоции в съзнанието му.

„Факт е, че вече не съм в редиците на „Пайнер“. Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с много турнета, емоции и приятни спомени!“ – сподели той пред Венета Райкова в ТВ таблоида „Папараци“ и допълни още: „Идва един момент, в който човек достатъчно пораства, има нужда нещо ново да прави. Бях влязъл в един коловоз, от който ми се щеше да изляза.“ 

Константин сподели още, че е създал своя собствена продуцентска компания и вече набира млади таланти. „Смятам, че вече съм достатъчно подготвен, имам доста опит и има какво да дам на младото поколение. Има безкрайно талантливи млади хора. Сега е моментът да обявя новата продуцентска компания, която направих – „Фирмата“.“ – разкри той.

„Имаме кастинг, който вече е факт. Може да се види в моите социални мрежи.“ – каза още Константин.

Междувременно първият сингъл, продуциран от собствената му музикална компания е новият проект на изпълнителя, който носи името „107 дни“.