Коцето и Софи Маринова се събраха за първи път в музикален дует

Само преди ден поп-фолк изпълнителите Константин и Софи Маринова представиха първия си общ проект, който притежава силен хитов потенциал. Парчето е озаглавено „Проблем“ и получи своята премиера онлайн в YouTube канала на самопродуциращият се фолк певец.

“Изключително съм щастлив и леко притеснен, предстои премиера на нашия съвместен проект със Софи Маринова. След двадесет години проби да се съберем, ние най-накрая направихме нещо наистина брутално.” – споделя Константин.

Още с появата си, видеото на ромската перла и Коцето предизвика истински интерес в интернет и дори брояча, който отчита колко показвания има клипа, се срина и дълго време не отброяваше реалните показвания.

Само за няколко часа първата колаборация на изпълнителите се превърна в любимо парче на меломаните и влезе на призова позиция в българската трендинг листа на YouTube.

„Проблем“ е кавър на известна гръцка мелодия. Музиката е дело на Nikolaos Karvelas, а за аранжимента са се погрижили „Diamond Beat Production“ в лицето на Николай Пашев. По текста са работили Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на лентата е Николай Скерлев.