Както първо Green-News.bg Ви информира, чаровната изпълнителка от музикална компания „Пайнер“ се завръща в поп-фолк средите след известна творческа пауза.

Младата звезда е изцяло готова да представи новото си музикално видео, което ще види бял свят този месец. Това разкри самата тя в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук, но не издаде името на заглавието към новото си парче, нито уточни кога ще бъде премиерата му.

Една песен за силните, уверени и открояващи се момичета…. през месец април! 🎵🎵🎤🎶❤❤ SOON !!!

Posted by Krisia D / Official on Monday, April 8, 2019

Крисия D сподели с почитателите си и ексклузивни кадри от бекстейдж площадката, от които веднага забелязваме, че певицата не изневерява на себе си и отново залага на ефектна комбинация от стил и сексапил, но това съвсем не е всичко, защото в предстоящото й видео следва да я видим в 4 много интересни и различни една от друга визии.

За своя стил, звездата се е доверила на Ива Атанасова, а подбраните тоалети са изключително изящни и красиви, и са част от най-новите колекции на известните дизайнери – Стоян Радичев и KARAM DAYA.

Режисьор на лентата е Ивайло Спасов, с когото Крисия D работи за втори път след реализацията на видеоклипа „Старите играчки“. Музиката, текстът и аранжиментът са поверени на Преслав Бориславов и Невена Пейкова, а проектът е посветен на силните и открояващи се момичета, които оставят трайна следа в живота, издаде певицата на „Пайнер“.