Хитмейкърът Криско представи дългоочакваното от музикалните фенове парче – „Да или Не“.

„Да или Не“ е заглавието на новото парче, което рапърът представи днес. Музикалната му изненада дойде три месеца след категоричният хит на звездата – „Незаменим“, който за момента е начело на музикалните класации.

Премиерата на новия проект на Криско се състоя в канала „Facing The Sun“ в актуалната платформа за видеосподеляне YouTube.

Междувременно феновете са повече от доволни и заявиха, че чакането си е заслужавало. Те не пропуснаха да поздравят любимата си звезда с положителни коментари и оценки.

Оказа се, че зад „Да или Не“ стоят емблематичните лица на музикантската компания „Фентъзи Груп Медия“, а именно Силвестър Матеев-Силвър, с който Криско е работил по реализирането на проекта, текстът пък е дело на Криско и вокалиста на оркестър „Фантазия“ – Алеко Филипов, по-известен като Мънки.

По видеореализацията е работил екип от професионалисти в лицето на „Bashmotion“. Именно във видеото виждаме и част от момчетата от група „Фантазия“, които вземат специално участие в него.

Всъщност „Да или Не“ е парче на „Fantasy Band“ и се появи на бял свят преди близо година. Към момента то е регистрирало над 10 милиона показвания в Ютуб. Провокиран от новаторското звучене, Криско лично потърсил група „Фантазия“ с идеята да пресъздаде въпросната песен в типичния за него R&B стил.