Поликарт София ЕООД- производител на хартиени и картонени пощенски пликове, и куриерски опаковки

„Поликарт ООД“ е фирма, която предлага изработка на продукти от картон, хартия, велпапе и мукава. Засилено се произвеждат консумативи за Интернет магазини и пощенски куриерски оператори. Фирмата е отворена да приема всякакви поръчки и да помага за създаването на големи количества в рамките на уговорената дата. Коректността от наша страна е на лице, можете да се доверите и ще се постараем да отговорим на очакванията ви.

Произвеждаме консумативи и опаковки за куриерската област като хартиени и картонени пликове с печат, товарителници и формуляри, бланки, пликове за пратки, транспортни опаковки, кашони и различни консумативи за опаковане. Качеството им е гарантирано. Запазват пратката непокътната.

Пликовете могат да са с номерация, печат, добавена лепенка за затваряне, както и да бъдат направени от различни вида бяла хартия. Можем да създадем пликове за всякакви нужди, в които да можете да сложите картичка, парична награда и други неща. Различната им големина дава чудесна възможност да се поберат по-големи документи и да ги запази здрави.

Бланките, товарителниците и формулярите могат да са произведени от 5 различни цвята хартия за отделни копия, и да се добавят детайли според Вашите изисквания.

Предлагаме вътрешен фон за пликовете за пратки, както и външен принт, различни ширина, дълбочина, дължина, а в склада си имаме стандартни размери. Кутиите също могат а бъдат създадени цветни и луксозни и направени от различни материали. Поставянето на прозорец също е по ваш избор.

„Поликарт ООД“ предлага направата на дунапренови уплътнители за чупливи пратки и картонени ъгли, които за чудесни консумативи за опаковане. Имате избор между кутии с различни форми и тип на затваряне, така че да отговаря идеално на изискванията ви.

Предлагаме пощенски решения, като успяваме да покрием нуждите ви.

Когато свата въпрос за хартия и картон и направата на всякакви продукти от тях, сме с най-конкурентни цени на пазара. Произвеждаме само качествени продукти. Създаваме рекламни материали. Можете да добавяте ваш текст, лого, които да ви представят, като по този начин се сдобивате с продукт, който ви служи в съответната страна, както и да служат за реклама.

За контакти:

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales at polycart-bg.com – tel. 0878 421 007

тел: 0721 66145 офис Костинброд

– 02 929 4951 – офис София

За поръчки, проследяване на пратки, консултации и други сходни ползвайте този сайт:

www.polycart.info