Музикалният лейбъл FGM осъмнаха с колекция от стикери във Viber

Ден след като направиха своя общност в безплатното приложение за съобщения и обаждания, което позволява на хората да се свързват с приятелите и семейството, „Фентъзи Груп Медия“ създадоха и своя колекция от стикери.

Fantasy Group Media се сдоби и с Viber Community

„FGM Stickers“ е името на новия и първи пакет със стикери на продуцентската компания. На стикерите греят лицата на артист-изпълнителите в музикалния каталог на лейбъла и това са: Fantasy Band, Силвър, Румен Борилов, Алеко Филипов-Мънки, Наси, Радослава, Бети, Петя, Давид, Венко, Ева-Марти, Тонката и Аркан.

Персонализираните стикери на изпълнителите са подплатени и с тяхна популярна музикална фраза. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

„Приятели, вчера подготвяхме и бързо финализирахме стикер пакета на FGM и вече можете да го изтеглите от „Пазар за стикери“ на Viber. Надяваме се да сме успели да Ви зарадваме с позитивните ни стикери и често да ги използвате в своята онлайн комуникация във Вайбър!“ – написаха от лейбъла на Силвестър Матеев.

FGM Стикерите са абсолютно безплатни за теглене и покриват част от някои разнообразни ежедневни ситуации, в които попада всеки един човек. Със сигурност трябва да ги имаш! Изтегли ги от тук! 

„FGM Stickers са подарък за всички Вас – най-верните ни почитатели! Благодарим Ви, че не спирате да ни подкрепяте във всяко едно отношение и начинание!“ – допълниха още от „Фентъзи Груп Медия“.