Звездата на Съни Мюзик – Лияна, чиято последна песен – “Като Хлапе” се разпространява дигитално от една от трите световни компании – Warner Music, се радва на международен успех

Парчето е фючъринг с Константин, който също внася допълнителна емоция с лиричния си глас.

От Warner избраха песента за сингъл на месец ноември за Централна и Източна Европа. Това означава, че всички лицензианти и филиали на Warner ще работят за парчето и ще го промотират в териториите си – ще го включат в своите плейлисти в различните дигитални платформи и ще предоставят сингъла и видеото на медиите.

Лияна е единствената звезда у нас, която е получавала подобно признание в международен аспект. Песента “Като хлапе” постигна небивал интерес и в момента е сред най-слушаните парчета. В интернет пространството пък има истинска истерия по новия проект на звездата. Най-актуалната платформа сред младежите “тик-ток” дори публикуваха на корицата си отправка към “Като хлапе”, а пък самата Лияна отправи предизвикателство към аудиторията, с което ги призова всеки от тях да запише клип, правейки това, което го кара да се чувства като хлапе. Само за няколко седмици предизвикателството на изпълнителката има убийствен рейтинг от 42 млн. преглеждания.