Лорд Евгени Минчев сипе безжалостни критики към една от най-актуалните Плейметки, а именно Маги Бадер.

Този път критиките и хапливите коментарите на Евгени Минчев не подминаха и не пощадиха актуалната родна знаменитост, коронясана с титлата „Мис Плеймейт 2016“.

Лордът не си спести нито една критика към дългокраката Плеймейтка, а поводът е рокля тип „Барби“, която Маги представи като част от настоящата си модна марка – „By Magi Bader“.

Маги Бадер и Златка Райкова диктуват модата

„Миска разсмива с рокличка“ – с това заглавие започва критичният коментар на Евгени.

„Сигурно някъде е модерно, но и в световете, които обитавам, да се носи толкова бонбонено розово. Този цвят дори не е бонбонен, той напомня плодовото мляко, което продаваха в найлонови кесийки. Така че, Маги Бадер, благодаря за неволния спомен. От друга страна, дори цветът да беше зелен или син, самата кройка дава право на предположение, че е характерна за деца. За малка госпожичка, на която предстои детски бал на цветята в целодневна детска градина Кокиче. Но Бадер е коронована мис и ако не е уверена в личния си вкус, винаги може да ми се обади.“ – коментира първият светски хроникьор у нас.

Pink FlowersМоделът е изработена от сатен и дантела покрита с 3Д цветя. Прозрачна горна част и ръкав.➡ https://bit.ly/2MKbxBL — Products shown: РОКЛЯ | Pink Flowers.

Posted by Маги Бадер on Tuesday, January 29, 2019

„Обмяната на дантела и сатен, търканията и противоречията на цветната стена отзад, оголената лява ръка, прекалено заситената на дантела дясна, са или отегчително претрупани, или ощетени. Това връща Маги в предучилищна естетическа възраст и освен ако не е позирала само с този тоалет, препоръчвам веднага да го извади от гардероба си. От прическата ме сърби носа и а, да кихна, но знам че ще се разхвърчат фиби и фуркети, поради което си трая на чаша чай.“ – заявява Евгени Минчев пред български национален всекидневник.

Миската все още не е коментирала постъпката на Евгени, с когото бяха близки преди 2 години. Напомняме Ви, че светският корифей бе избрал именно Маги за своя дама на „Бала на топмоделите“ организиран лично от него.

Снимка: ХАЙЛАЙФ