Пред последователите си в социалните мрежи, Мис Плеймейт 2016 г. Маги Бадер издаде тайната си за трайно обезкосмяване.

Вече е ясно как и къде красавицата се грижи за своята сияйна и нежна кожа. Самата тя издаде това пред феновете си в социалните мрежи с пост, който гласи: „Събрах смелост да се отърва трайно от досадните косъмчета, затова се обърнах към Христина Таскова от „Кокона Премиум“! Доверих се на нея и утвърдения висок клас диоден лазер Elysion Pro!“.

Така наречената „тринайстата годеница на Playboy“ не пропусна да се щракне по-време на процедурата.

Маги ползва една от най-интересните процедури в бутиковото студио – това е апаратът за диодна лазерна епилация от последно поколение, който е наречен Elysion Pro. Методът му на работа е иновативен и в пъти по-траен от всички познати видове лазерна епилация.

💯 % Гладка кожа 💣💣💣 ➡️ Kokona Premium by Hristina Taskova

Posted by Маги Бадер on Monday, April 30, 2018

Освен сексапилната плеймейтка, екипът ни разбра, че фитнес моделът Биляна Йотовска посещава същото студио за красота, където се извършват различни козметични манипулации. Двете доста често се отдават на релакс в студиото „Кокона Премиум“ в София, което е основано от тяхна близка приятелка – Христина Таскова.

Разбира се,  „Кокона Премиум“ бива посещавано и от една от най-големите звезди в поп-фолка – певицата Емануела, която наскоро си направи хитовата процедура „BB Glow“ за моментално сияйна кожа за ефект без грим.

Певицата останала очарована от резултата.