Още в първите дни на 2020 година, Мария предизвика силен интерес към себе си след като публикува горещи фотоси.

Поп-фолк изпълнителката провокира вниманието на почитателите си с нова и гореща фотосесия. Миньончето от Стара Загора за пореден път демонстрира перфектните си форми с доста предизвикателни пози.

Екипът, работил по визията на звездата се състои от обичайните заподозрени – Момчил Спасов (Прически) и Цецо Андреев (Грим).

За сексапилните кадри е „виновна“ фотографът на звездите – Виктория Сиракова. Мария е „облечена“ в изчистен до съвършенство прозрачен чорапогащник, който разкрива перфектно задните й части, а най-интимните й места са покрити със „Сваровски“ елементи – марката, широко известна в света на шоу-бизнеса.

За секунди певицата получи безброй комплименти за горещата си визия от последователите си в социалните мрежи, а сред тях се открояваха и възбудените мъже, които не пропуснаха да й отправят неприлични предложения.

Междувременно Мария усърдно се подготвя за творческия си юбилей – 20 години на сцената. Голямото събитие е на 23 януари и със сигурност ще се превърне в истински спектакъл, а феновете на изпълнителката вече с нетърпение очакват да видят какво е подготвила любимката им.