Снимки: Maria (Official) / Facebook / Georgi Malev

Недоброжелатели използват фолкпевицата Мария за реклама на добавки.

Звездата е поредната популярна персона, която стана жертва на фалшива реклама в интернет пространството. Това стана ясно, след като от нейна уж официална и верифицирана Фейсбук страница, тя агитира последователите си да си купят хранителна добавка, която едва ли не е вълшебна и изгаря мазнините по естествен начин.

Фото от рекламната кампания, в която използват името на изпълнителката, както и нейни снимки.

Във въпросната публикация, Мария обяснява как мрази да ходи на фитнес и да измъчва бедното си тяло, затова си купила и „ефективната добавка за отслабване“, която била й препоръчана от изключително близка приятелка.

След многобройни подадени сигнали обаче, въпросната и вече нашумяла рекламна кампания стигна до изпълнителката и тя бе длъжна да даде обяснение по темата:

„След многобройни подадени сигнала днес, искаме да ви информираме, че тази рекламна страница е ФАЛШИВА. Използването на името и лицето на Мария с цел продажбата на този продукт е АБСОЛЮТНА ИЗМАМА. Опитваме се по всякакъв начин да ги спрем, защото това е реклама на нелицензиран продукт, вероятно опасен и се надяваме никой да не се лъже по тази фалшива реклама“.