Талантливата звезда е първият обявен участник в новия сезон на „Като две капки вода“.

В последните дни електронните медии представиха всякакъв вид информация и предположения относно това кои звезди ще вземат участие в така очаквания от всички зрители нов сезон на емблематичното шоу, излъчвано по „Нова телевизия“ – „Като две капки вода“.

Ето, че от днес обаче екипът на шоуто за имитации стартираха с обявяването на участниците си в тазгодишния сезон. Поп звездата Мария Илиева е първият обявен участник в седми сезон на уникалното шоу за преобразявания по „NOVA“, което ще стартира с шеметно завръщане на 25 Февруари от 20:00ч.

„Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете“, споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, готови да дадат най-доброто от себе си за публиката и журито на шоуто.

Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена парчета „Лунен сън“, „Нищо“, „Видимо доволни“ и други хитови заглавия ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание нa „Като две капки вода“. По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер.

„Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. „Като две капки вода“ е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“ – споделя певицата.