Mattew Collection и Georgi Alivonov обличат претендентките за титлата Queen of Sofia

0
5187

Съвсем скоро предстои да се проведе един от конкурсите на годината – „Queen of Sofia“. Домакин на събитието ще бъде бляскавото столично заведение „Ginger“. В надпреварата ще вземат участие едни от най-красивите българки. Всяка една от тях ще даде най-доброто от себе си, за да стане следващата Queen of Sofia.

Организаторката на конкурса Ивана Славова, носителка на титлата „Lady Bulgaria 2019“, е подготвила невероятен спектакъл. За облеклото на участничките ще се погрижат двама от топ дизайнерите на България. Веселина Матео и Георги Аливонов са запретнали здраво ръкави, за да подберат и ушият най-подходящия тоалет за всяка от претендентките.

Във втория кръг момичетата ще дефилират, облечени в елегантните и дръзки модели от бранда „Georgi Alivonov“. Собственикът на марката Георги Аливонов е младата надежда на модната сцена в България. Въпреки че е само на 28 години, той вече има зад гърба си няколко колекции и редица ревюта. Няколко пъти е избиран от Националната камара за мода на България да представи страната ни на модните седмици в Европа, a от 2018 г. преподава специалността „Моден дизайн“ в Българската академия за мода. Всяка дреха, която излиза от златните ръце на Георги, е уникална сама по себе си и повтаряне няма как да има.

Третият кръг ще представлява дефиле с официални тоалети. Красивите участнички ще заблестят повече от всякога в изящните рокли на Веселина Матео – българската кралица на модата. Собственичката на бранда „Mattew Collection “ е избрала най-изящните платове и материи, най-красивите цветове и дизайни, за да подчертае не само прелестните извивки на участничките, но и тяхната индивидуалност.

Задачите на Веселина Матео обаче не свършват дотук. Топ дизайнерката получи специална покана от Ивана Славова да бъде част от звездното жури на конкурса. Веси, разбира се, прие поканата, но сподели, че няма да ѝ е лесно, защото участничките до една са повече от прекрасни.