„Mattew Collection“ на Веселина Матео облича красавиците на конкурса „Queen of Fitness Tourism”

0
1533

На 22 февруари в най-новия бляскав клуб на Велинград „The place“ ще се проведе конкурсът „Queen of Fitness Tourism“. За титлата ще се борят най-красивите и атлетични момичета на България.

Третият кръг ще представлява дефиле с официални тоалети. Кралиците на фитнеса ще бъдат облечени от най-популярния млад дизайнер на България Веселина Матео. Тя е топ име в модните среди и неслучайно организаторите са се спрели именно на нейния бранд „Mattew Collection“. Веселина специално е подбрала най-хубавите си официални рокли, като всяка от тях отговаря перфектно на фигурата и излъчването на конкретното момиче.

Освен че е дизайнер на тоалетите, Веси е натоварена и с нелеката задача да журира. Тя ще пристигне от столицата в лъскава лимузина заедно с останалите почетни членове на журито.

На бляскавото събитие ще присъстват и мъжки модели, които ще се борят съответно за титлата „King of Fitness Tourism“. Организаторите на конкурса са подготвили истинско шоу и много изненади за гостите, сред които ще има много лица от българския хайлайф.