Скандалната дизайнера, родом от Раковски, хвърли бомба в хайлайф средите

Миглена Каканашева-Мегз сподели изключително лична и пикантна информация за взаимоотношенията си с телевизионния водещ и журналист Мартин Карбовски.

Пред своите последователи в интернет пространството, Мегз споделя, че Карбовски я изнудвал за секс, за да продължи излъчването на плануваните предавания с нея.

Предлагаме Ви да прочетете откровенията на дизайнерката без редакторска намеса:

„Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorovafans и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал – е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам.“

Към този момент Мартин Карбовски не е отговорил публично на обвиненията към него.