След като нашумялата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз бе нападната многократно от последователите си в социалните мрежи, които я обвиниха, че прекалява с корекциите по снимките си, звездата обяви бойкот на фотошопа. 

Преди дни, дизайнерката заяви, че спира да коригира снимките, които публикува и от тук нататък ще се показва без грам обработка. Към момента доста успешно спазва това, забеляза Green-News.bg.

Безспорно Миглена Каканашева е една от първите родни звезди, които се осмеляват да качват свои фотоси в социалните мрежи без капка грим и фотошоп.

Красавицата напоследък споделя, че вече не иска да коригира кожата и недостатъците си и подканва своите последователи да последват примера й.

Последният пост на звездата определено успя да предизвика вниманието на интернет потребителите. На снимка Мегз е в басейн и се радва на последните слънчеви лъчи. Ясно се виждат лунички, малки пъпчици, както и леки бръчици по лицето на Каканашева и въпреки това тя получи множество похвали и комплименти за смелата си постъпка да се покаже без грим и фотошоп.

„С лицето – абсолютно без капка грим и обработка – е най-трудно да се покажеш…“ – написа дизайнерката към фотото си.

„Филтрите и обработка на снимките до неознаваемост са просто маски, които слагаме заради тези две физически отражения на липсата на приемане и любов към самите себе си. Лицето ти говори, не го блокирай.“ – добави още тя.

Мегз: Идва ми да умра, срам ме е!