Мелинда Христова направи премиера на нов сингъл

Дъщерята на поп-фолк легендата Хари Христов представи новата си песен в личния си YouTube канал. Сингълът носи заглавието „Ало, ало, ало“ и бе представен в най-голямата платформа за видеосподеляне с интересно слайдшоу, което презентира фотоси от специално заснетата фотосесия на Мелинда за новата й песен.

Музиката и аранжименът на песента са дело на Велислав Драганински, а текстът е написан от самата изпълнителка. Звукозаписът е направен в студиото на баща й. Гост-музикант в реализирането на парчето е Мотор Ашкън.

За новата си фотосесия, Мелинда е избрала фотографа Теди Грозданов. Видеото и монтажът към песента са поверени на Ивайло Манов.

За „Ало, ало, ало“, младата певица споделя, че това е песен, която повече от година е стояла в компютъра й и все не е намирала време да я представи на феновете си. Ето какво още разказва Мелинда: „Толкова отдавна исках да излезе тази песен, но може би това е нейният момент! Сигурна съм, че ще ви хареса! Хубавите песни не стават по-лоши без лъскав клип, особено във времена като тези! Нещата са по-простички и трябва да ги ценим такива, каквито са!“ и призовава: „Бъдеде щури и свободни в любовта си!“

Снимка: Теди Грозданов

Какви са вашите мнения за песента, научаваме от коментарите Ви.