Певицата, която добива популярност по време на участието си в третия сезон на „Екс Фактор“, направи поредната „Стъпка напред“.

Михаела Маринова се хвърли смело в дебрите на музикалния шоубизнес, след като англоезичната версия на актуалния й сингъл „Само теб“, който стана тотален хит у нас, беше лицензиран в няколко големи чужди територии.

„Now or Never“, както е озаглавена английската версия на сингъла, тръгва в Русия, Полша, Гърция, Турция и Румъния.

„Мечтая за пробив и извън България, както повечето български артисти. Усещам в себе си сила за това и съм благодарна, че имам възможността с някои от проектите си да достигам до публика в други държави. Знам, че тази мечта изисква много специални усилия, но имам късмета тя да е споделена от екипа, с който работя“ – споделя младата изпълнителка.

Междувременно преди броени дни песен, на която Михаела Маринова е съавтор, се появи като част от новия албум на най-успешната женска K-pop банда „Twice“, който само за седмица успя да продаде 154 000 копия, да се изкачи до №1 в чарта за най-продаван албум в iTunes в целия свят и да оглави класациите в Япония, Тайланд, Виетнам, Чили, Малайзия и Сингапур.

Кадър на Михаела Маринова от музикалното й видео към „Now or Never“.