„Мисис България 2019“ Неделина Цанева става част от музикалния лейбъл на Силвър

Плеймейтката Неделина Цанева, която е собственичка на автокъща и носителка на изключително много титли за красота, сексапил и провокация, ще дебютира с музикално видео в продуцентската компания на Силвестър Матеев-Силвър, а именно „Fantasy Group Media“.

Новината, че 26-годишната красавица е избрала лейбъла, ръководен от Силвър за промотирането на дебютното си парче, дойде от самите тях. „Щастливи и нетърпеливи сме да Ви представим Лина – поредното име, което ще изгрее и силно ще заблести в каталога на Fantasy Group Media.“– написаха от музикалната компания в социалните мрежи.

Екипът на Green-News.bg се добра до информацията, че видеото към дебютния сингъл на Неделина вече е заснето и е въпрос на време да се появи в официалния YouTube канал на FGM.

Щастливи и нетърпеливи сме да Ви представим Лина – поредното име, което ще изгрее и силно ще заблести в каталога на…

Posted by Fantasy Group Media on Tuesday, March 10, 2020

Неделина Цанева стартира своята музикална кариера плахо – в края на 2019 година, моделката представи микс с едни от най-емблематичните поп-фолк парчета. Именно интересът на меломените към него я провокира да не се отказва и да продължи да се развива в новото за нея поприще.