Прекаляват ли родните звезди с фотошопа в социалните мрежи? – това бе една от дискусиите в снощното издание на „Папараци“.

Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова обсъждат в актуалното коментарно студио на таблоида как родните звезди поддържат образа си в социалните мрежи и прекаляват ли с фотошопа.

Българският модел и светска личност, Антония Петрова, която е известна с титлите си „Мис България 2009“ и „Мисис Русия 2012“, посочи чалга изпълнителката Андреа, като звездата, която прекалява с програмата за обработка на снимки – Фотошоп.

„С цялата ми симпатия към нея, не знам Андреа кого се опитва да излъже, тъй като много хора сме я виждали на живо и тя не изглежда въобще по начина, по който се показва на снимките си.“ – с тези думи родната миска посече Теодора Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа.

Хванаха Андреа в издънка! Певицата отново с фотошоп гаф (СНИМКА)

„Разбирам, че тя иска да изглежда по-този начин, но нека положи усилия и да изглежда и в настоящето така.“ – продължи Антония.

По-голямата част от зрителите са напълно съгласни с мнението на Петрова и я подкрепят изцяло, това сочат коментарите в социалните мрежи, други пък безусловно защитават любимата си фолк фурия.

„Според мен трябва да си вземе бележка. Има и други момичета, които са качили килограми, но те публикуват реални снимки и предизвикват много повече симпатии, защото се показват такива каквито са.“ – завърши Петрова.

Photo: Facebook / Andrea / Photosession in Dubai 2019