Миската разпространи отворено писмо до медиите

Припомняме Ви, че Анна-Мария Чернева успя да ядоса ужасно интернет потребителите с жестоките си коментари, оставени под публикация за проблема с уличните кучета. Във въпросната публикация, силиконката публикува коментари, които гласят, че песовете не трябва да бъдат евтаназирани, а да се измъчват живи.

Скандално! Силиконка надъхва последователите си да измъчват животни

След сътворения онлайн скандал, еротичния модел побърза да напише и разпространи отворено писмо до медиите, които според нея преписали цялата тази добре скалъпена новина. Прилагаме го без редакторска намеса:

„Обръщам се към всички медии, защото в последно време се появиха какви ли не измислени истории по мой адрес. До сега никога не съм обръщала внимание на това. Последната която наистина ме изуми, е че съм призовавала хората към ужасяваща жестокост към уличните кучета! Новината изтече от сайта Fakti.bg, като автор на статията е Мария Атанасова. Същата тази дама, в същия този сайт, през последните месеци е публикувала статии и за други популярни личности с цел уронване на авторитета им.

В статията се твърди, че искам да избивам улични кучета в София. Всичко това е една много плоско скалъпена новина! На въпросната „госпожа“ ѝ липсват елементарни познания за работа с „Фотошоп“ или може би на човека, който й е поръчал да напише тази статия. Не смятам, че трябва да обръщаме внимание на жълти сайтове и журналисти наричащи себе си „новинари“. Пиша това писмо именно заради всички останали журналисти, които уважават работата си и труда на хората!

На снимката „компромат“ се вижда публикация във „Фейсбук“ на която се изразявам (признавам) доста остро, но темата не е за уличните кучета. Въпросният човек, който е написал този пост виждам за първи път и никога не съм коментирала негови публикации в социалната мрежа. Снимката, която „доказва“, че агитирам за агресия над уличните животни е меко казано съмнителна. Първо, публикацията на г-н Стаменов е от 15.12.2017, а на снимката която излиза във Fakti.bg и всички останали „Copy & Paste“ медии, пише че е публикувана забележете… преди 50 минути?!? Да, коментарите са мои, но не в профила на лицето Емил Стаменов и не свързана с уличните кучета, а на моя собствена публикация, която бях написала под голям афект. Годината е 2018, на 29.01 всички новинарски емисии разказват за това как питбул нахапал 3 годишно дете до смърт! Всички са в ужас от тази новина… а аз бях в ужас, защото го видях с очите си. Как бихте реагирали вие, ако това се случи пред вас… ами ако това беше вашето дете? Не се гордея с написаните коментари, но бях силно афектирана от случилото се.

И така от един личен мой ужас медиите взеха от тук, сложиха там и сътвориха тази „прекрасна“ история. Към писмото ще видите и снимки, които ясно доказват няколко малки факта, че това е една зле свършена работа с „Фотошоп“. Искам да помоля уважаемите журналисти да проверяват много добре информацията, която получават!“

Анна-Мария Чернева