Мелинда представи дебютното си музикално видео

Мелинда Христова е добре познато име за музикалните критици. Славеят на нощна София, както я наричат, е дъщеря на попфолк легендата Хари Христов, а популярността връхлита гласовитата изпълнителка, когато тя взима участие в известните телевизионни формати “Пей с мен” и “Гласът на Бългрия” преди години.

Днес Мелинда смело атакува музикалните класации с новата си мелодична песен, носеща заглавието „Не и с мен“. За своя официален дебютен проект споделя, че не е правила никакви компромиси и че чрез него иска да заяви себе си, като талант.

„Това е песен, създадена с желание и душа, от всички – като започна от себе си, през аранжора, текстописката, студиото, в което записвах, Цвети Янева, която много харесвам, и неведнъж съм работила с нея. Благодаря на всички замесени в целия проект и на Цвети за помощта да заснема този клип с точно този екип!“ – казва младата певица в свое интервю.

Музиката на „Не и с мен“ е дело на самата изпълнителка, а за аражимента и текста се е доверила на творческия тандем Велислав Драганински и Мариета Ангелова. Режисьор и оператор на красивата видео лента е Николай Скерлев.

За своята визията, Мелинда се е доверила на топ стилиста Добромир Киряков. Гримът е дело на Джулия Ангелова, а за прическите е отговорна Гергана Енчева.