Попфолк певицата Яна нажежи страстите до червено

Новото попълнение в звездния отбор от изпълнители в каталога на музикална компания „Фентъзи Груп Медия“ Яна и гласовитият Румен Борилов наскоро представиха общо дуетно предложение – „Най-добър приятел“.

Няколко часа след премиерата си, видеоклипът, който бе презентиран в YouTube директно скочи в трендинг класация на платформата за видеосподеляне, а именно „Набиращи популярност“. Дали заради саудна или горещите танци на младата певица в клипа, „Най-добър приятел“ се радва на интерес от страна на меломаните.

Кадър от новото видео на певицата – „Най-добър приятел“.

Именно горещите танци на Яна от видеоклипа към „Най-добър приятел“ бяха публикувани и в официалната Фейсбук страница на певицата. Кадрите предизвикаха фурор сред последователите й, които не пропуснаха да похвалят звездата на FGM за перфектните танцувални умения, които демонстрира в своя официално реализиран втори видеоклип, като част от лейбъла на Силвестър Матеев-Силвър.

По-запознатите знаят, че бъдещата надежда на попфолка едва на 4 години започва да танцува модерен балет в известна варненска школа, в която прекарва повече от 12 години. Яна има бронзов медал от международно състезание в Сърбия, както и други отличия.

„Много държа на танците и занапред в бъдещите ми проекти ще има още повече хореографии.“ – споделя Яна неотдавна в първото си интервю пред Green-News.bg.

Поп-фолк надеждата Яна: Нямам търпение да усетя сладкото и горчивото на успеха