Красавицата с най-много корони в България и „Фотомодел на Вселената 2018-I“ Инес Петрова ще е в журито на конкурса „Мис и Мистър Козлодуй“, на който за поредна година домакин е „The River complex“.

„Мис Северозападна България 2015” – топ моделът Инес Петрова е известна като миската с най-много корони в България, както и с многото музикални клипове и реклами, в които е участвала. Дефилирала е за много български и световни марки.

Българска красавица колекционира корони (СНИМКА)

Инес ще коронова новите “Мис и Мистър Козлодуй” в поредното издание на конкурса тази вечер. „Мис Северозападна България“ има богата колекция от призови места и титли на национално и световно ниво. Представяла е България на 5 световни конкурса. Тя е „Мис Туризъм Интернешънъл България 2018“. Красавицата от хитовата агенция „X Model Group“ спечели в грандиозната световна надпревара през миналата година и престижната титла „Фотомодел на Вселената 2018“, състезавайки се с представителките на още 60 държави.

„Заповядайте тази вечер в град Козлодуй, да изберем заедно новите „Мис и Мистър Козлодуй 2019″. Чакам ви там!“ – пише Инес в социалните мрежи.

Тази вечер в „The River complex“ от 20:00 часа Ви очакват много изненади, много блясък и красота.

В журито ще бъдат цял куп красавици, сред които много други ВИП персони и светски личности.