Групата на народа – „Фантазия“ споделиха дългоочакваната за своите почитатели новина, която гласи, че съвсем скоро ще ги зарадват с нов сингъл

Музикантите от „Fantasy Band“ не издържаха и издадоха подробности около новия им проект, който носи работното заглавие „MILIONI EURO“ и предстои да се появи на бял свят.

Дълго време след реализацията на записите на парчето, както и видеото към него, „Фантазия“ пазеха в тайна кой музикант ще вземе участие в песента им, но ето какво разкриха в официалната си Фейсбук страница вчера:

„Сега на вашето внимание ще представим информация, която на бас, че не ви е и минавала през акъла. Златните момчета имат изненада за Вас. Дойде време да Ви разкрием #ТАЙНАТА: Гост в новото парче на „Фантазия“ е големият тромпетист от Северна Македония – Джамбо Агушев.“

Талантливите музиканти от формацията не крият, че този проект е важен за тях, тъй като именно той ще даде старт на новата им музикална година, а това, че виртуозния македонски тромпетист, обичан в цяла Европа и на Балканите, Джамбо Агушев, участва в проекта, прави парчето още по-специално за „Фантазия“.

На снимачната площадка с „Fantasy Band“ и Джамбо Агушев

Към днешна дата няма насрочена премиера за новото видео на „Fantasy Band“ и македонската звезда, но продуцентите на Групата на народа се надяват това да се случи възможно най-скоро.

Междувременно веднага след премиерата на „MILIONI EURO“, тромпетистът Джамбо Агушев подготвя да представи своя нов албум „Brasses for the masses“ с духовия оркестър „Джамбо Агушев Оркестра“.

В момента текат предварителни поръчки на албума, в който е включен нов прочит на песента „Sikidim“ на турската мега звезда Таркан. За тези от вас, които не знаят, световният хит „Sikidim“ е дело на самият Джамбо Агушев.