Днес стартира новата рубрика на Мариян Станков – Мон Дьо

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“ – „Вкусът на историите“. За нея популярният журналист разказа, че готвенето и кулинарията са само „добавената стойност“ към интервютата, които провежда. В рубриката зрителите ще могат да видят рецепти от детството, но с модерен привкус, информират от Нова телевизия.

В пилотния брой на рубриката Мон Дьо приготви за фитнес модела и предприемач Биляна Йотовска козуначени пържени филийки. Тя разказа, че провокацията винаги е част от нея, но никога не е залагала само на това.

„Винаги съм залагала на таланта, а не само на образа, който ти създават медиите, защото той понякога е доста лъжлив и изкуствено лъскав. Хората, според мен, не се замислят за пътя, който си извървял, за да си на дадено място“, сподели Йотовска.

В нейната кухня отсъстват бялата захар и бялото брашно. Консумира ги, но в умерено количество. За съжаление, според нея, хората прекаляват с количествата. Йотовска споделя, че е пристрастена към яйца и всякакви плодове. От детството помни вкуса на филия с лютеница за следобедна закуска, също и на бабиния кекс с лимонови корички.

„Абсолютно е вярно това, че любовта на мъжа минава през стомаха. Мисля, че моят мъж е влюбен в мен до живот“, пошегува се тя. Йотовска сподели, че се чувства в хармония със себе си и работи по усъвършенстването на това, което не харесва в себе си.

„Гледам огледалото, когато забележа, че дънките са ми отеснели или не изглеждам добре, тогава увеличавам тренировките. Когато това не е фикс идея и не го правиш, защото е модерно, а го правиш за себе, просто си е един нормален процес“, разкри Йотовска.

Тя смята, че обществото няма да се върне към старите навици след пандемията. Според нея залите и стадионите вече няма да са така претъпкани, а хората ще спазват дистанция помежду си.

„Аз съм позитивен, балансиран човек. Човек, който обича и е обичан. Не мога да живея без любовта. Моята най-голяма победа е, че имам здраво семейство. В днешно време изглежда това е голям лукс. Има прекалено много блясък и филтри“, смята Йотовска.

View this post on Instagram

Тази сутрин ще е по-различна 😋 Благодаря на изключителния Мон Дьо за доверитето именно аз да бъда гост в пилотния епизод на новата му рубрика "Вкусът на историите" 🥰❣️ Какъв е вкусът на моята история – гледайте днес в “Събуди се” по NOVA след 9ч. 🙏🏼😉 Ще очаквам Вашите отзиви🤞 #dreambibiteam Успех, приятелю! 🍀 Специални благодарности на @vzaro_ за прекрасната рокля която сътвориха за мен. Цветът вече ми е любим! 🙏🏼❤️

A post shared by Biliana Yotovska ®️ (@bilianayotovska_new) on