Днес музикална компания „Фентъзи Груп Медия“ отбелязва подобаващо своя рожден ден.

Музикалната фирма, ръководена от Силвестър Матеев-Силвър навърша 3 години от създаването си. Днес от екипа на лейбъла обявиха това радостно събитие в социалните мрежи със следния текст: „Колко бързо минава времето… Днес „Фентъзи Груп Медия“ навършва 3 години! Днес ние празнуваме, а Вие – приятелите, последователите и феновете ни, имате специални покани за празника ни, защото без всички вас, нищо нямаше да е същото! В този ден музикалната компания #FGM е в центъра на вниманието, но всъщност хората, които я представляват са истинските рожденици. Така че, нека да си пожелаем да сме здрави, вдъхновени и целеустремени! Винаги да работим с хъс, желание и любов, за да се поздравяваме с още по-големи успехи на следващия ни рожден ден!“

Green-News.bg научи, че бързо набралата скорост компания усърдно работи по нови музикални проекти и съвсем скоро те ще бъдат предоставени на вниманието на меломаните.

„И какво друго ни остава освен да Ви благодарим, за пореден път, че Вие, феновете ни, сте част от нас, защото заедно пишем историята на Fantasy Group Media със златни букви!“ – пишат от музикалната компания.