В обекта, разположен на улица Марно поле 3, ще откриете богата гама от алкохолни напитки, кафе, цигари, сладкиши

В средата на месец Ноември през 2021 година, врати отвори най-новият и зареден магазин в старопрестолната столица – Велико Търново. „Stop & Drink by 17“ – това е новото място за шопинг, което работи, както през деня, така и в късните часове. Магазинът посреща клиентите си с изискана обстановка и богат асортимент от алхолни напитки, кафе, цигари и сладкиши.

Топ локацията на магазина и отличният му асортимент много бързо ще привлекат жителите на Велико Търнова, както и туристите, към новия денонощен магазин, уверена е неговата собственичка. Предимството на новия „Stop & Drink by 17“ магазин е огромният избор на подбран марков алкохол, вино, цигари, пури и шоколадови изделия, които са обичайно търсени в късните часове на ноща и по празниците.

Както вече споменахме, богата е гамата от маркови алкохолни питиета и вино. Богат е и асортиментът от разнообразните предложения за пури, пурети, тютюн и цигари.

Ценителите непременно ще забележат високия клас уиски, шампанско, коняк, вина, пури, както и класните шоколадови изкушения, с които можете да се снабдите на конкурентни цени по всяко време на денонощието.

Ако имате намерения да изненадате свой близък със скъп подарък, който само любители на качествените напитки биха оценили „Stop & Drink by 17“ e Вашето място. На рафтовете ще намерите десетки видове колекционерски и лимитирани бутилки с дългогодишно уиски, които биха задоволили и най-капризния вкус.

Последвайте „Stop & Drink by 17“ в социалните мрежи:
Инстаграм: https://www.instagram.com/stopanddrinkby17/
Фейсбук: https://www.facebook.com/StopAndDrinkBy17

*Забранена е продажбата на алкохол и цигари на лица под 18 години!
*Търговският обект работи при спазване на всички наложени ограничения и мерки за безопасност.