Наси и Ибро поставиха началото на новата 2021 година с чувствена балада

Двамата изпълнители се обединиха в дует и с новото им музикално предложение поставиха началото на премиерите в YouTube канала на продуцентската компания „Fantasy Group Media“.

„Мама“ – така е озаглавена емоционалната и лирична балада, която бе поднесена от Наси и Ибро и вече радва ценителите на стойностните парчета, а те от своя страна са категорични, че песента е уникална и въпреки, че е балада, меломаните са на мнение, че ще се превърне в хит.

Майката е най-святото нещо на света за всеки човек – това е ценното послание, което е заложено в песента на двамата изпълнители. Послание, което неминуемо успя да стигне до сърцата на музикалните фенове.

„Представяме Ви песента ни, посветена на истинската и безрезервната обич и подкрепа.. Песента, посветена на всички майки, за които най-много ни боли!“ – написа Наси в официалната си страница във Фейсбук.

Това пък са само малка част от коментарите на потребителите в YouTube: „Уникална е!!! Майката е свещено нещо! Ценете и обичайте майките си!“, „НАСИ, обичам те. Гласът ти наистина е мноооого, как да кажа – добър, успокояващ, вълнуващ. Благодаря за песента“,“Една истинска запомняща се балада в началото на годината..“, „ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО..!!! Много истинска песен..“

„Мама“ е по музика на Наси, а аранжиментът е дело на Силвестър Матеев-Силвър. Текстът също е написан от Наси, а за видеолентата се е погрижил Ангел Христов.