Наси залага на „Maserati“ – първото парче на изпълнителя за 2020 година

Факт е новият проект на звездата от каталога на „Фентъзи Груп Медия“, озаглавен е „Maserati“ и вече се радва на гледаемост и положителни оценки в официалния YouTube канал на медията – FGMRecords, където получи своята премиера.

Разбира се, почитателите не закъсняха да поздравят Наси за добре свършената работа: „Браво Наси. Парчето е страхотно, а кадрите в клипа са уникални.“, „Яка песен, и този път ги разби!“, „Нещо различно и уникално. Евала!“.

Междувременно певецът направи и кратка творческа пауза. В рамките на около 1 година, Наси не промотираше нови проекти, а каква е причината и дали ще бъде по-творчески активен през новата година, можем само да гадаем.

Музиката, аражиментът и текстът към новото парче на звездата са дело на Силвестър Матеев-Силвър в съавторство със Сашо Роман. Видеоклипът, който ни отвежда и „разхожда“ в едно от седемте емирства, съставляващи Обединените арабски емирства, а именно Дубай, е заснет от Ангел Христов – Рушен.

NASI – MASSERATI / Наси – Мазерати, 2020

НАСИ – МАЗЕРАТИ, 2020 #Наси #Мазерати #Промо #Ново #NewSong #NewVideo #Dubai #Nasi #Maserati #FantasyGroupMedia #FGMRecords #FGMProject #FGMmusic #listen #watch👍 Харесай, сподели и коментирай!

Posted by NASI on Wednesday, February 5, 2020