Nawaf е аромат, който ви издига до най-високо ниво. Създава усещане за величие и неподражаемост.

КУПЕТЕ NAWAF ОТ ТУК

Връхните нотки на Nawaf са две от най-ценните съставки в парфюмерията: шафран и агарово дърво. Тези двама аромата създават нотката на уханието, което ви отличава. Средните нотки са с подканящи аромати на наситено и нежно кадифе, допълнени от сандалово дърво, преливащи в златен кехлибар и чувствен мускус. Основните нотки се усещат с подчертан аромат на тютюн и естествена кожа, които добавят уникален мъжествен привкус, запазвайки недокосната расовата природа на този незабравим аромат.

Nawaf е дървесен аромат с ориенталски нотки, който подхожда чудесно на дните през хладните сезони.

ИМЕ НА АРАБСКИ ПРЕВОД:   На върха на света

Парфюми Swiss Arabian
    Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОчти ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
    Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.