Ни Ло и фитнес звездата Сами заснеха специална фотосесия

Популярната българска моделка Николета Лозанова за пореден път успя да провокира и да привлече вниманието на последователите си в социалните мрежи с нова гореща фотосесия.

Във въпросната фотосесия, дело на фотографа Костадин Кръстев-Коко, Лозанова си партнира с един от най-популярните в момента фитнес инструктори, а именно Сами Хоссни.

 

Николета и Сами позират пред обектива на Коко в „опасна близост“, а причината за това е – рекламни фотоси за бюти брандът на плеймейтката. Чрез снимките от фотосесията, красавицата промотира нов продукт в каталозите на „NL Beauty“. Става въпрос за унисекс колекция балсам за устни.

И докато Николета поставя хидратиращ балсам върху устните на чаровния Сами, моделката категорично заявява: „Момчетата със сухи устни не са секси“.

„За 1 година ние не просто се родихме, проходихме, а направо надскочихме и най-смелите си мечти, налагайки бранда като абсолютен лидер! Благодаря Ви, че това е безспорен факт, именно заради вашето доверие и лоялност към качеството и красотата, която подчертаваме с всеки нов продукт!“ – пише още Николета Лозанова в социалните мрежи.