Нора Недкова отново нажежи градусите в Инстаграм

Сексапилното миньонче сподели горещи кадри в профила си в социалната мрежа Инстаграм, на които позира само по сатенена нощница. За никой не е тайна, че плеймейтката обича провокациите и умее да привлича всеобщия интерес към себе си.

Интересен е и философският текст, който Норчето добави към публикацията. Ето ги и мъдрите мисли на Недкова:

„Мисля, че е глупаво жените да се правят, че са равни на мъжете. Те са в пъти по-изключителни и винаги са били. Каквото и да дадеш на жена, тя ще го направи по-голямо и значимо. Ако ѝ дадеш къща, тя ще ти даде дом. Ако ѝ дадеш хранителни продукти, тя ще ти даде ястие. Ако ѝ дадеш усмивка, тя ще ти даде сърцето си. Жената умножава и разраства всичко, което ѝ е дадено… Затова, ако ѝ дадеш парче боклук, бъди готов да понесеш тонове мизерия”

View this post on Instagram

Мисля, че е глупаво жените да се правят, че са равни на мъжете. Те са в пъти по-изключителни и винаги са били. Каквото и да дадеш на жена, тя ще го направи по-голямо и значимо. Ако ѝ дадеш къща, тя ще ти даде дом. Ако ѝ дадеш хранителни продукти, тя ще ти даде ястие. Ако ѝ дадеш усмивка, тя ще ти даде сърцето си. Жената умножава и разраства всичко, което ѝ е дадено… Затова, ако ѝ дадеш парче боклук, бъди готов да понесеш тонове мизерия. #stayhome #quarantinetime #springtime🌸 🌸🌸🌸

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on