Айви – това е артистичния псевдоним на новата звезда на фирма „Пайнер“

Вероятно ще си кажете, че русата дама Ви е позната от някъде.. и има защо. Ива Атанасова е популярно лице в родния шоубизнес и пробва да пробие в почти всяка една сфера – моден стилист, собственик на агенция за красота, телевизионен водещ и журналист, това са само част от професиите на Ива.

Своята музикална кариера Айви стартира като R&B и Hip-Hop изпълнител, но с присъединяването си към музикална компания „Пайнер“ по-всичко личи, че тя е решила да атакува върховете и в поп-фолка.

На рождения си ден русокосата фурия направи премиера на нов видеоклип – „Къде е купона“. Лентата вече е факт в PlanetaOfficial в YouTube. Парчето обаче не успя да задоволи вкуса на масовия слушател и Айви отнесе куп негативни коментари за първият си проект като изпълнител на „Пайнер“.

Снимки: Кирил Александров

„Гледам и не вярвам на ушите си! Комета да беше ме ударила… тва ако е музика аз съм извънземен.“, „Да напуска музикалният бизнес, бързо!“, „Бай Миткоооо, прибирай си вересиите! Тази Ива къде ли не се навря-то не беше „тв водеща“,“PR-ка“,“стилистка“,“рапърка“, сега пък „чалга певица“! Аман от хора, които искат да се правят на това, което не могат да бъдат и нямат реална самооценка! Наистина е много жалко!“, „Само с визия не става, трябва и талант, който очевидно липсва. Аман от връзкари!“ – гласят само малка част от коментарите на потребителите в интернет пространството.

Междувременно певицата явно е очаквала, че ще има негативни коментари и реакции за „Къде е купона“, тъй като в началото на парчето тя изрича думите: „Дами и господа, готова съм за вашия хейт!“.

„Тепърва предстои Айви да разгърне творческия си потенциал максимално с подкрепата на „Пайнер“ – коментират от музикалната компания на инж. Митко Димитров.

А какви са вашите мнения за песента, научаваме от коментарите Ви.