Днес в официалния YouTube канал на музикална компания „Пайнер“ се появи изненадващ тийзър, който загатва за ново попълнение в редиците на фирмата. 

Тайнственият и вълнуващ тийзър към „Кралица“, както е озаглавен проекта, представя новата звезда на една от най-известните музикални компании у нас, която ще се подвизава с интересния артистичен псевдоним Ариа.

Всъщност певицата, която ще стане част от музикалния шоубизнес вече е в него. Зад артистичния псевдоним Ариа се крие Плеймейтката Мария Цветкова, която през 2017 година дебютира в поп-фолк средите с популярното парче „Незабравима“ с Емануела. Сингълът, регистрирал 6 милиона гледания, се превърна в тотален хит, който се слуша и до момента.

Пред известни медии, моделката е споделяла, че категорично има намерение да се занимава с музика и това е детската й мечта. По една или друга причина, красавицата не е имала време и възможности, за да се занимава с това, но след „Кралица“ обещава да бъде по-продуктивна и да наложи името си в музикалните среди.

Преди около 10 години Мария спечели конкурса „Мис Плеймейт“.

Сега Ариа е на път да представи самостоятелното си дебютно парче – „Кралица“, което обаче не става ясно дали е с поп-фолк звучене. Green-News.bg научи, че новата звезда на „Пайнер“ няма нищо против да се изявява в поп средите и е твърде вероятно да изненада музикалните фенове.

Вижте загадъчния тийзър тук: